Usnesení z jednání zastupitelstva města 25. 2. 2008



Přítomni:

Ing. Jan Abbrent, Ing. Karel Báťa, Jiří Čáslavský, PhDr. Zdeněk Dobrý, Ing. Jana Fischerová, CSc., Libor Honzárek, Ing. Čeněk Jůzl, Josef Hejkal, Ing. Zdeněk Kopecký, Jiří Kopic, Jindřich Kučera, Ing. Ivan Kuželka, MUDr. Petr Libus, PaedDr. Martina Matějková, Ing. Štefan Nigoš, Milan Plodík, Jan Schwarz, Mgr. Lenka Šoposká, PhDr. Ivana Štrossová, Jan Tecl

Omluveni:

Ing. Tomáš Hermann, Ing. Václav Hlaváč, MUDr. Jiří Stryhal, Ing. Josef Vašíček, Bc. Jiří Vondráček

 

50/08 Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání

Zastupitelstvo města ruší svá usnesení č. 146/07, 300/06, 317/06, 646/06, 520/06 a 527/06. Důvodem ke zrušení je skutečnost, že zájemci o koupi bytů písemně či ústně oznámili odstoupení od svého záměru, nebo nepodepsali kupní smlouvu.

 

51/08 Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání

Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci o plnění usnesení z předchozích jednání a souhlasí s prodloužením termínu plnění usnesení č. 373/ 07, 27/07, 68/05, 402/04, 312/04, 260/04  do 31.8.2008 a usnesení č. 28/03 do 31.12.2008.

 

52/08 Změna jednacího řádu výborů zastupitelstva

Zastupitelstvo města schvaluje změnu jednacího řádu výborů zastupitelstva města tak, aby vyhovoval spisovému a skartačnímu řádu města

 

53/08 Změna člena mediálního výboru

Zastupitelstvo města bere na vědomí rezignaci paní Šárky Satrapové na členství v mediálním výboru zastupitelstva a volí členem mediálního výboru pana Oldřicha Semráda, Havlíčkův Brod.

 

54/08 Návrh na nového člena výboru

Zastupitelstvo města bere na vědomí rezignaci MUDr. Františka Šenka na členství ve výboru zastupitelstva pro sociální a zdravotní problematiku a volí členem výboru zastupitelstva pro sociální a zdravotní problematiku Marcelu Lankovou, Havlíčkův Brod.

 

55/08 Program prevence kriminality ve městě Havlíčkův Brod na rok 2008

Zastupitelstvo města schvaluje Program prevence kriminality ve městě Havlíčkův Brod na rok 2008.

 

56/08 Protokol o vyřazených žádostech o dotace 2008

Zastupitelstvo města bere na vědomí protokol o vyřazených žádostech o dotace na rok 2008

 

57/08 Lunety - nová žádost o dotační prostředky

Zastupitelstvo města schvaluje podání žádosti do Výzvy č. 3 - pro předkládání žádostí o grant z Finančních mechanismů EHP/Norska v prioritní oblasti č. 1 Uchovávání evropského kulturního dědictví, zaměření priority 1.2 Zlepšení péče a ochrana movitého kulturního dědictví.
Zastupitelstvo města prohlašuje, že Město Havlíčkův Brod zajistí spolufinancování projektu, tj. 15 % oprávněných nákladů po celou dobu realizace operace, tj. celkem ve výši 44.505 € a rovněž zaručuje financování neoprávněných nákladů.
Dále schvaluje, že zajistí průběžné financování realizace projektu tak, aby realizace projektu probíhala podle časového a věcného harmonogramu, s ohledem na plánované rozvržení zpětných plateb (refundovaných nákladů) ze zdrojů FM EHP/Norska tak, aby nedošlo k možnému deficitu finančních prostředků.
Zastupitelstvo města deklaruje, že plně podporuje rozvoj projektů směřujících k zachování a obnově kulturního dědictví města a zmocňuje starostku města k podpisu čestného prohlášení o spolufinancování pro celou dobu trvání projektu „Obnova lunetových obrazů“ bývalého Augustiniánského kláštera v Havlíčkově Brodě, podávaného do Výzvy č. 3 z finančního mechanismu EHP/Norsko.

 

58/08 Záměr zrušení organizační složky Veřejné knihovny Havlíčkův Brod

Zastupitelstvo města schvaluje záměr zrušit organizační složku Veřejné knihovny Havlíčkův Brod a tuto službu poskytovat občanům prostřednictvím Krajské knihovny Vysočiny v Havlíčkově Brodě.

 

59/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z Regionálního operačního programu na projekt Novostavba zázemí pro konání kulturních akcí a požární zbrojnice – obec Suchá a konstatuje, že město Havlíčkův Brod má zajištěno financování tohoto záměru na první dvě etapy projektu a to včetně vlastního podílu.

 

60/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z Regionálního operačního programu na projekt Tělocvična u Základní školy V Sadech a konstatuje, že město Havlíčkův Brod má zajištěno financování tohoto záměru na první dvě etapy projektu a to včetně vlastního podílu.

 

61/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z Regionálního operačního programu na projekt Areál veřejných sportovišť Plovárenská a konstatuje, že město Havlíčkův Brod má zajištěno financování tohoto záměru na první dvě etapy projektu a to včetně vlastního podílu.

 

62/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z Regionálního operačního programu na projekt Dětská hřiště - úprava veřejných prostranství Kalinovo nábřeží a Jihlavská a konstatuje, že město Havlíčkův Brod má zajištěno financování tohoto záměru na první dvě etapy projektu a to včetně vlastního podílu.

 

63/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z operačního programu životní prostředí na stavbu Kanalizační přivaděč Termesivy.

 

64/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z programů zaměřených ke zvýšení bezpečnosti dopravy a její zpřístupnění osobám s omezenou schopností pohybu a orientace pro rok 2008 na stavbu Podchod pro pěší Masarykova – Havlíčkův Brod a konstatuje, že má město zajištěny vlastní prostředky na tuto stavbu a že nejméně po dobu deseti let od ukončení akce nepřevede majetek nabytý z poskytnutých finančních prostředků do vlastnictví třetích osob, ani jej jinak nezcizí ani nepředá do úplatného užívání třetím osobám s výjimkou vyvolaných investic, nebo převodů vyplývajících ze zákonných ustanovení nebo v případě majetku ve vlastnictví státu, že o takovém nakládání s tímto majetkem rozhodne stát, jehož jménem jedná příslušná organizační složka státu, jako zakladatel žadatele, nezastaví tento majetek po uvedenou dobu, ani jinak nezatíží právy třetích osob vyjma případů, kde toto zatížení vyplývá z platné právní úpravy. Současně se žadatel zavazuje zajistit, aby tento majetek mohl být po uvedenou dobu i po jejím uplynutí trvale  bezplatně užíván k účelu, ke kterému je určen s výjimkou těch případů, kde možnost úplatného užívání tohoto majetku je upravena zákonem.

 

65/08 Regionální operační program - žádosti 1. výzvy, operační program životní prostředí, národní programy

Zastupitelstvo města souhlasí s předložením žádosti o dotaci z programu Podpora úprav bývalých vojenských areálů k obecnímu využití v rámci dotačního titulu č.1 – Infrastruktura a rekonstrukce na opravu místních komunikací, rekonstrukci veřejného osvětlení, rekonstrukci objektu č.49 pro potřeby spisovny Městského úřadu a demolici objektu č.18 v kasárnách letiště.

 

66/08 Dešťová kanalizace Bělohradská

Zastupitelstvo města ukládá radě města projednat a uzavřít dodatek ke smlouvě o společném postupu zadavatelů s krajem Vysočina, Žižkova 57/1882, Jihlava IČ 70890749, jejíž předmětem je stanovení společného postupu při přípravě a realizaci stavby Rekonstrukce Bělohradské ulice a úplné nebo částečné převzetí funkce investora v části objektu SO 301 dešťové svody a současně schvaluje zvýšení limitu kapitálových výdajů na kapitole 40, č.organizační 9722 o 355 tis. Kč (po zvýšení činí celkem limit výdajů 5.905 tis.Kč)

 

67/08 Bezúplatný převod pozemků z vlastnictví České republiky do vlastnictví města Havlíčkův Brod - lokalita "U Panských" - při Sázavě

Zastupitelstvo města schvaluje bezúplatný převod pozemků v katastrálním území Havlíčkův Brod z vlastnictví České republiky zastoupené Pozemkovým fondem ČR, Praha 3, Husinecká 1024/11a, do vlastnictví města Havlíčkův Brod. Jedná se o bezúplatný převod dle zákona č. 95/99 Sb. z 28. dubna 1999 následujících pozemků určených závaznou částí schválené územně plánovací dokumentace k zastavění veřejně prospěšnou stavbou v současně zastavitelném území obce:
pozemky vedené v katastru nemovitostí
parc.č.       581/5    část o výměře      cca 600 m2      trvalý travní porost
parc.č.  st. 530/2    část o výměře      cca 100 m2      zastavěná plocha a nádvoří
Investorem stavby na uvedených pozemcích nebude stát.

 

68/08 Smlouva o bezúplatném převodu nemovitostí č. 132/08 v k.ú. Havlíčkův Brod

Zastupitelstvo města schvaluje uzavření smlouvy č. 132/08 o bezúplatném převodu nemovitostí včetně doložky ve věci převodu pozemku vedeného v katastru nemovitostí parcelní č. 2596/7 o výměře 89 m2 v k.ú. Havlíčkův Brod do vlastnictví města Havlíčkův Brod. Převodcem pozemku je Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, Praha 2.

 

69/08 Zpráva o plnění plánu odpadového hospodaření  města Havlíčkův Brod č. 2

Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu č. 2 o plnění plánu odpadového hospodářství města.

 

70/08 Záměr prodeje části pozemku ppč. 2781/13 v k.ú. Havlíčkův Brod

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku ppč. 2781/13 o výměře 11 m2 v k.ú. Havlíčkův Brod.

 

71/08 Změna a doplnění zřizovací listiny příspěvkové organizace Technické služby Havlíčkův Brod

Zastupitelstvo města schvaluje změnu Zřizovací listiny příspěvkové organizace Technické služby Havlíčkův Brod, jejím předmětem je doplnění přílohy č. 1 zřizovací listiny o písmeno K) distribuční soustava elektrické energie v areálu kasáren v Havlíčkově Brodě.

 

72/08 Změna a doplnění zřizovací listiny příspěvkové organizace Technické služby Havlíčkův Brod

Zastupitelstvo města schvaluje změnu Zřizovací listiny příspěvkové organizace Technické služby Havlíčkův Brod, jejím předmětem je doplnění článku 6 "Hlavní účel a hlavní předmět činnosti" - přenos a distribuce elektrické energie.

 

73/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1240/11  v domě čp. 1239,1240, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3817, st.3818  zast.pl. se všemi součástmi a příslušenstvím: Věra A., bytem , Havlíčkův Brod, za kupní cenu 386.542,00 Kč.

74/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1239/2 v domě čp. 1239, 1240, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3817, st.3818  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím: Miroslav R., Havlíčkův Brod  za kupní cenu 365.034,00 Kč.

 

75/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1263/5 v domě čp. 1262,1263, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st.3981, st.3982 zast.pl. se všemi součástmi a příslušenstvím: Olga J., Havlíčkův Brod za kupní cenu 405.660,00 Kč.

 

76/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1170/14 v domě čp. 1170,1171,1172, ulice Jihlavská, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3703,3704,3705  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím: Miluše V., Havlíčkův Brod za kupní cenu 224.188,00 Kč.

 

77/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 2382/8 v domě čp. 2382, ulice Brigádnická, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 1171  zast.pl. se všemi součástmi a příslušenstvím: Eva M., Havlíčkův Brod  za kupní cenu 344.695,00 Kč.

 

78/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 2475/4 v domě čp. 2475, ulice Kokořínská, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 1233  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím: Václav K., Havlíčkův Brod  za kupní cenu 210.626,00 Kč.

 

79/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1204/2  v domě čp. 1203,1204, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3810, st.3811  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím v souladu s čl.II. odst.j) Pravidel prodeje bytového fondu ve vlastnictví města Havlíčkův Brod:  Alena S., Havlíčkův Brod  a manželé Milan a Hana M., Světlá nad Sázavou  za kupní cenu 210.895,00 Kč.

 

80/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1203/7  v domě čp. 1203, 1204, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3810, st.3811  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím v souladu s čl.II. odst.j) Pravidel prodeje bytového fondu ve vlastnictví města Havlíčkův Brod: manželé Ing.Libor a Ing.Světlana D., Lysá nad Labem za kupní cenu 388.335,00 Kč.

 

81/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1206/9  v domě čp. 1205,1206, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3808, st.3809  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím v souladu s čl.II. odst.j) Pravidel prodeje bytového fondu ve vlastnictví města Havlíčkův Brod: Lucie K., Havlíčkův Brod  za kupní cenu 388.932,00 Kč.

 

82/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1238/13  v domě čp. 1237,1238, ulice Žižkov II, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3815, st.3816  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím v souladu s čl.II. odst.j) Pravidel prodeje bytového fondu ve vlastnictví města Havlíčkův Brod: Karel B., Havlíčkův Brod  za kupní cenu 362.645,00 Kč.

 

83/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1872/35 v domě čp. 1872, ulice Husova, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 4302  zast.pl. se všemi součástmi a příslušenstvím: Jiří S., Havlíčkův Brod za kupní cenu 199.544,00 Kč.

 

84/08 Prodej městských bytových domů-bytových jednotek

Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 2921/3 v domě čp. 2921, ulice Zahradnického, Havlíčkův Brod, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku č.st. 3307  zast.pl. se všemi součástmi a  příslušenstvím: František N. a Irena O., Havlíčkův Brod za kupní cenu 623.515,00 Kč.

 

85/08 Záměr prodeje části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod ppč. 1381/1

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod ppč. 1381/1 o výměře cca 2500 m2 dle varianty B přílohy.

 

86/08 Záměr prodeje domu v  Havlíčkově Brodě  domu č.p. 1415  na pozemku stpč. 815 /1

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje domu v Havlíčkůvě Brodě č.p. 1415 bez pozemku.

 

87/08 Záměr prodeje pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod stpč. 4174 a části ppč. 362/1

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod stpč. 4174 o výměře  351 m2  a část  pozemku ppč. 362/1 o výměře cca 35 m2 .

 

88/08 Záměr prodeje části pozemku v k.ú. Poděbaby ppč. 54/1

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k.ú.  Poděbaby ppč. 54/1 o výměře cca 940 m2 .

 

89/08 Záměr prodeje  pozemku v k.ú. Kojetín ppč. 687/7

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k.ú. Kojetín ppč. 687/7 o výměře cca 240  m2 .

 

90/08 Záměr prodeje části  pozemku v k. ú. Havlíčkův Brod ppč. 3699

Zastupitelstvo města neschvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod  ppč. 3699 o výměře  cca 52 m2  a doporučuje jednat s vlastníky bytového domu Jiskrova č.p. 512  o prodeji všech připlocených pozemků.

 

91/08 Prodej pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod stpč. 4336

Zastupitelstvo města schvaluje prodej pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod stpč. 4336 o výměře 18 m2  Jaroslavě N., Havlíčkův Brod. Cena pozemku činí 715 Kč/m2. Žadatelka dále uhradí související náklady v souladu se zásadami dispozice s nemovitým majetkem města.

 

92/08 Koupě pozemků v k.ú. Šmolovy  dle KN stpč. 203/2, ppč. 745/2, 780/3, 780/6  a dle PK  289

Zastupitelstvo města schvaluje koupi pozemků v katastrálním území Šmolovy  vedených v katastru  nemovitostí stpč. 203/2, ppč. 780/3, 780/6, 745/2 a pozemků vedených ve zjednodušené evidenci - parcela původ  Pozemkový katastr  ppč. 289,  původní katastrální území Okrouhličtí Dvořáci a staveb na pozemcích postavených se všemi součástmi  příslušenstvím (areál hřiště) o celkové výměře  15739 m2 od Bohumíra A., Havlíčkův Brod za kupní cenu 6 302 930 Kč/m2.

 

93/08 Záměr prodeje části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod ppč. 689/23

Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k.ú. Havlíčkův  Brod ppč. 688/11 díl "a" o výměře11 m2  odděleného geometrickým plánem z pozemku 5544-63/2007 z pozemku ppč. 689/23.

 

94/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej těchto nemovitostí :
Budovy :
-          stavba pro dopravu bez čp/če na st.p.č. 5485 ( SO 35 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5485 o výměře 2595 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod

-          p.p.č. 2798/14 o výměře 3 342 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č. 912/17 o výměře 73 m2, ostatní plocha, jiná plocha, v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          oplocení s podezdívkou ( 1/12 ze SO 506 ) na p.p.č. 912/17 v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
-          oplocení s podezdívkou ( 2/5 ze SO 529 ) na p.p.č.2798/14 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy char. poz.komunikací ostatní  ( 1/2 ze SO 554 ) na p.p.č.2798/14 v k.ú. Havlíčkův Brod 
firmě ATOS, spol. s r.o. Ledeč nad Sázavou, IČ:  62028081, se sídlem Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 139, PSČ 584 01,za celkovou kupní cenu 6.300.001,- Kč (slovy: šestmilionůtřistatisícjednakorunčeských)

95/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej tohoto majetku : 
Budovy :
-          stavba technického vybavení bez čp/če na st.p.č. 5492( SO 27 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          stavba pro dopravu bez čp/če na st.p.č. 5484( SO 29 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5491 v k.ú. Havlíčkův Brod a na stavební parcele číslo 298   (SO 74 ) v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
-          stavba pro dopravu bez čp/če na st.p.č. 5490/2 ( část SO 34 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5492 o výměře 86 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5484 o výměře 497 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5491 o výměře 246 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5490/2 o výměře 503 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 298 o výměře 47 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
-          p.p.č. 2798/6 o výměře 598 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod 
-          p.p.č. 2798/17 o výměře 970 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č. 912/15 o výměře 51 m2, ostatní plocha, jiná plocha, v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          oplocení s podezdívkou ( 1/12 ze SO 506 ) na p.p.č. 912/15 v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
-          oplocení ostatní ( 1/5 ze SO 529 ) na p.p.č.2798/6 v k.ú. Havlíčkův Brod
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (kamna elektrická akumulační).
firmě TRASEK TS  s.r.o. , IČ:  27468356,se sídlem Havlíčkův Brod, Na Spravedlnosti 3216, PSČ 580 01,
za celkovou kupní cenu 3.434.000,- Kč (slovy: třimilionyčtyřistatřicetčtyřitisícekorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění rozvodů vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 2798/6, p.p.č. 2798/17 v k.ú. Havlíčkův Brod a p.p.č. 912/15 v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu a k jejich tíži, ve prospěch pozemku p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

96/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej tohoto majetku : 
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5481( SO 01 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5481 o výměře 1 120 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č. 2798/13 o výměře 6 289 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod 
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 78 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 80 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy odstavné ( SO 511 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          komunikace pozemní ostatní ( 1/20 ze SO 509 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          komunikace pozemní ostatní ( 3/4 ze SO 540 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy char. poz. komunikací ostatní (1/2 ze SO 554) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          řády parovodní ( SO 537 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          řády parovodní ( 1/6 ze SO 557 ) na p.p.č.2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (čerpadlo odstředivé 2ks, ohřívač vody 2500l, ohřívač vody 1600l, změkčovací filtr 3ks, nadrž kondenzátu 2ks, kotel VSB IV 5 ks, kotel E IV 2ks, kotel PGP 25 3 ks, čerpadlo článkové 4 ks ventilátor axiální 2ks).
firmě E T I M E X , spol. s r.o. , IČ:  47307595, se sídlem Rádlo 349, PSČ 468 03,za celkovou kupní cenu 3.377.000,- Kč (slovy: třimilionytřistasedmdesátsedmtisíckorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění elektrorozvodů, rozvodů  vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 2798/13 v k.ú. Havlíčkův Brod a k jeho tíži, ve prospěch pozemku st.p.č.157 v k.ú. Poděbaby a p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

97/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej tohoto majetku : 
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5477 ( SO 106 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5479 ( SO 10 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          stavba pro dopravu bez čp/če na st.p.č. 5482 ( SO 3 a 6 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5477 o výměře 18 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5479 o výměře 603 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5482 o výměře 4 632 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.2798/3 o výměře 3 750 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.2798/15 o výměře 3 642 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          oplocení ostatní ( SO 531 ) na p.p.č. 2798/15 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy dvorů a nádvoří ( SO 508 ) na p.p.č.2798/3 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy char.poz.komunikací ( 1/2 ze SO 563 ) na p.p.č.2798/3 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          oplocení ostatní ( 1/4 ze SO 530 ) na p.p.č.2798/3 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          komunikace pozemní ostatní ( 1/4 ze SO 540 ) na p.p.č.2798/15 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy odstavné ( i parkovací ) ( 1/4 ze SO 534 ) na p.p.č.2798/15 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          sítě parovodní ( 1/2 ze SO 557 ) na p.p.č.2798/15 v k.ú. Havlíčkův Brod
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (kamna elektrická akumulační, ventilátor axiální, ohřívač vody 80l, ohřívač vody 800l, zdroj napájecí 4ks).
panuJaroslavu H., Havlíčkův Brod, PSČ 580 01,za celkovou kupní cenu 7.311.000,- Kč (slovy: sedmmilionůtřistajedenácttisíckorunčeských)

 

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění elektrorozvodů, rozvodů  vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 2798/3 a p.p.č. 2798/15 v k.ú. Havlíčkův Brod a k jejich tíži, ve prospěch pozemku st.p.č.157 v k.ú. Poděbaby a p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

98/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej tohoto majetku : 
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5483 ( SO 05 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5483 o výměře 861 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.2798/11 o výměře 1 914 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( 1/5 ze SO 86 ) na p.p.č.2798/11 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          plochy char.poz.komunikací ( 1/3 ze SO 563 ) na p.p.č.2798/11 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          oplocení ostatní ( 1/8 ze SO 530 ) na p.p.č.2798/11 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          sítě parovodní ( 1/6 ze SO 557 ) na p.p.č.2798/11 v k.ú. Havlíčkův Brod
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (čerpadlo odstředivé, nádrž kondenzátu, kamna elektrická akumulační 2ks, ventilátor axiální 2ks, ohřívač vody 125l, ohřívač vody 160l, ohřívač vody 10l ).

manželům Janu B., Havlíčkův Brod, PSČ 580 01,státní občanství Česká republika, a Haně B., Havlíčkův Brod, PSČ 580 01,státní občanství Česká republika, za celkovou kupní cenu 1.606.000,- Kč (slovy:  jedenmilionšstsetšesttisíckorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění elektrorozvodů, rozvodů  vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 2798/11 v k.ú. Havlíčkův Brod a k jeho tíži, ve prospěch pozemku st.p.č.157 v k.ú. Poděbaby a p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

99/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej tohoto majetku : 
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5489/1 a na st.p.č. 5489/2 ( SO 38 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 6896 ( SO 113 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          stavba pro dopravu bez čp/če na st.p.č. 159 ( SO 40 ) v k.ú. Poděbaby
Pozemky :
-          st.p.č.5489/1 o výměře 51 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č.5489/2 o výměře 10 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú.Havlíčkův Brod
-          st.p.č.6896 o výměře 41 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 159 o výměře 1 170 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          p.p.č.2798/18 o výměře 1 588 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.162/6 o výměře 11 882 m2, ostatní plocha, jiná plocha, v k.ú. Poděbaby
-          p.p.č.912/12 o výměře 397 m2, ostatní plocha, jiná plocha, v k.ú. Šmolovy u Havlíčkova Brodu
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          nástupiště a rampy ostatní ( SO 39 ) na p.p.č.162/6 v k.ú. Poděbaby
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 88 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 91 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
-          nádrže podzemních čistíren odpadních vod ( SO 501 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
-          skladiště podzemní, hořlavin apod. ( SO 98 ) na p.p.č.2798/18 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          skladiště podzemní, hořlavin apod. ( SO 99 ) na p.p.č.2798/18 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 105 ) na p.p.č.2798/18 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          oplocení s podezdívkou ( 1/3 ze SO 506 ) na p.p.č. 2798/18 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          oplocení ostatní ( SO 564 ) v k.ú. Poděbaby a Havlíčkův Brod
-          oplocení ostatní ( SO 570 ) v k.ú. Poděbaby a Havlíčkův Brod
-          plochy dvorů a nádvoří ( SO 523 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby 
-          plochy dvorů a nádvoří ( SO 524 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
-          plochy char.poz.komunikací ostatní ( SO 539 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
-          plochy skladovací ( SO 553) na p.p.č.2798/18 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          sítě parovodní ( 1/11 ze SO 558 ) na p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (výměník TUV 200l, čerpadlo oběhové 2ks, expanzomat 80l, plyn.agregát ROBUR 6ks, ohřívač vody 800l, ohřívač vody 160l, ohřívač vody 80l 2ks, jednotka BDK, jednotka MBE, nádrž na vodu, zdroj napájecí, stojan výdejní ADAST 2 ks).
firmě AGRO LÍPA  s.r.o. , IČ:  27473805, se sídlem Lípa 159, Lípa u Havlíčkova Brodu, PSČ 582 57, za celkovou kupní cenu 12.600.000,- Kč (slovy: dvanáctmilionůšestsettisíckorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění rozvodů  vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 162/6 v k.ú. Poděbaby a k jeho tíži, ve prospěch pozemku p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

100/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej těchto nemovitostí :
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 167 ( SO 67 ) v k.ú. Poděbaby
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 168 ( SO 107 ) v k.ú. Poděbaby
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 169 ( SO 73 ) v k.ú. Poděbaby
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 170 ( SO 85 ) v k.ú. Poděbaby
Pozemky :
-          st.p.č. 167 o výměře 536 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          st.p.č. 168 o výměře 483 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          st.p.č. 169 o výměře 482 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          st.p.č. 170 o výměře 1 147 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          p.p.č.162/12 o výměře 26 444 m2, ostatní plocha, jiná plocha v k.ú. Poděbaby
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          rampy nakládací a vykládací ( SO 51 ) na p.p.č.162/12 v k.ú. Poděbaby
-          rampy nakládací a vykládací ( SO 52 ) na p.p.č.162/12 v k.ú. Poděbaby
-          nádrže hospodářské – požární apod. ( SO 56 ) na p.p.č.162/12 v k.ú. Poděbaby
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 89 ) na p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby
-          přístřešky, kiosky pro různé účely ( SO 93 ) na p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby
-          oplocení ostatní ( 1/2 ze SO 535 ) v k.ú. Poděbaby a Havlíčkův Brod
-          plochy skladovací ( SO 526 ) na p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby 
-          plochy char.poz.komunikací ostatní ( SO 528 ) na p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby
-          komunikace pozemní ostatní (1/2 ze SO 559 ) na p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby
firmě MMPI,  s.r.o. , IČ:  27560872, se sídlem Praha 5, Ke Koulce 646/2, PSČ 150 00,za celkovou kupní cenu 11.751.111,- Kč (slovy: jedenáctmilionůsedmsetpadesátjedentisícjednostojedenáctkorunčeských) 

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění elektrorozvodů   a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 162/12 v k.ú. Poděbaby a k jeho tíži, ve prospěch pozemku st.p.č.157 v k.ú. Poděbaby.

 

101/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej těchto nemovitostí :
Budovy :
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5457 ( SO 45 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5459 ( SO 32 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5460 ( SO 46 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 5461 ( SO 14 ) v k.ú. Havlíčkův Brod
Pozemky :
-          st.p.č. 5457 o výměře 667 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5459 o výměře 753 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5460 o výměře 669 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          st.p.č. 5461 o výměře 446 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.2798/7 o výměře 577 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
-          p.p.č.2798/8 o výměře 6 042 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha, v k.ú. Havlíčkův Brod
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          oplocení bez podezdívky ( 2/3 ze SO 552 ) na p.p.č. 2798/8 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          oplocení bez podezdívky ( 1/2 ze SO 571 ) na p.p.č. 2798/8 a 2798/7 v k.ú. Havlíčkův Brod
-          sítě parovodní ( 3/22 ze SO 558 ) na p.p.č.2798/1 v k.ú. Havlíčkův Brod
Movitý majetek pevně spojený s budovami, taxativně uvedený a specifikovaný v příloze č.2 této smlouvy (výměník TUV 600l, čerpadlo oběhové 2ks, expanzomat 100l 2ks, čerpadlo článkové 2ks, nádrž kondenzátu, ohřívač topné vody , dřez mycí, výtah GNV 1000kg, přístřešek pro strážné 5ks, zdroj napájecí 2ks).

firmě TRANZITEX,  s.r.o. , IČ:  25748394, se sídlem Praha 6, Dejvice, V Podbabě 40/29, za celkovou kupní cenu 7.551.112,- Kč (slovy: sedmmilionůpětsetpadesátjedentisícjednostodvanáctkorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění elektrorozvodů, rozvodů  plynu, vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 2798/7 a p.p.č. 2798/8 v k.ú. Havlíčkův Brod a k jejich tíži, ve prospěch pozemku st.p.č.157 v k.ú. Poděbaby , st.p.č. 6894 v k.ú. Havlíčkův Brod a pozemku p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

102/08 Kasárna letiště – prodej pozemků včetně staveb bez čp/če v k.ú. Havlíčkův Brod, Šmolovy u Havlíčkova Brodu a Poděbaby.

Zastupitelstvo města schvaluje prodej těchto nemovitostí :
Budovy :
-          zemědělská stavba bez čp/če na st.p.č. 163 ( SO 44 ) v k.ú. Poděbaby
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 212 ( SO 84 ) v k.ú. Poděbaby
-          jiná stavba bez čp/če na st.p.č. 213 ( SO 104 ) v k.ú. Poděbaby
Pozemky :
-          st.p.č. 163 o výměře 399 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          st.p.č. 212 o výměře 663 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          st.p.č. 213 o výměře 55 m2, zastavěná plocha a nádvoří, v k.ú. Poděbaby 
-          p.p.č.162/7 o výměře 2 181 m2, ostatní plocha, jiná plocha v k.ú. Poděbaby
-          p.p.č.162/32 o výměře 20 703 m2, ostatní plocha, ostatní dopravní plocha v k.ú. Poděbaby
Výše uvedené nemovitosti se převádějí se všemi součástmi a příslušenstvím, tj.:
-          hnojiště ( SO 505 ) na p.p.č.162/7 v k.ú. Poděbaby
-          oplocení ostatní ( SO 507 ) v k.ú. Poděbaby a Havlíčkův Brod
firmě Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s. , IČ:  60932171, se sídlem Havlíčkův Brod, Průmyslová 941, PSČ 580 01, za celkovou kupní cenu 11.900.000,- Kč (slovy: jedenáctmilionůdevětsettisíckorunčeských)

Zastupitelstvo města schvaluje smluvní zřízení věcného břemene spočívajícího v trpění rozvodů  vody a kanalizace a zajištění přístupu k těmto rozvodům za účelem jejich údržby a oprav na pozemku p.p.č. 162/32 v k.ú. Poděbaby a k jeho tíži, ve prospěch pozemku p.p.č. 2798/19 v k.ú.Havlíčkův Brod.

 

103/08 Prodej stavebních parcel v lokalitě Spálená stráň

Zastupitelstvo města doplňuje své usnesení č. 227/07 následovně:
Zastupitelstvo města schvaluje uzavření kupních smluv na pozemky  v lokalitě Spálená stráň s kupujícími:
- 628/125 Eva D., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 935.935
- 628/128 SJM Milan a Jitka L., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 1.098.130
- 628/129 Alena H., Malá Losenice , za celkovou kupní cenu Kč 944.700
- 628/131 SJM Jeroen Cornelis a Iveta K., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 1.299.540
- 628/132 Andrea V-, Malá Losenice, za celkovou kupní cenu Kč 982.839
- 628/133 SJM Simona B., Praha 10 a Michal B., Praha 10  za celkovou kupní cenu Kč 889.152
- 628/134 SJM Jaroslav a Markéta P. , Havlíčkův Brod,  za celkovou kupní cenu Kč 785.120
- 628/135 Martin V., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 760.794
- 628/136 Marek P., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 726.978
- 628/137 Anna P., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 717.530
- 628/146 SJM Jaroslav a Radka P:, Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 772.412
- 628/138 Šárka M., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 479.910
- 628/139 SJM Pavel a Andrea P., Havlíčkův Brod za celkovou kupní cenu Kč 454.440
- 628/140 SJM Jan a Jarmila P., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 392.000
- 628/142 Michal B., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 338.800
- 628/143 David B., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 308.560
- 628/144 SJM Miroslav a Věra M., Havlíčkův Brod,  za celkovou kupní cenu Kč 253.917
- 628/145 SJM Jaroslav a Renáta P., Havlíčkův Brod, za celkovou kupní cenu Kč 530.255

 

104/08 Prodej stavebních parcel v lokalitě Spálená stráň

Zastupitelstvo města ukládá radě města zveřejnit nabídku na prodej uvolněného pozemku pozemkové parcely č. 628/141 v katastrálním území Havlíčkův Brod.

 

105/08 Prodej stavebních parcel v lokalitě Spálená stráň

Zastupitelstvo města souhlasí, aby kupní smlouvu na koupi pozemků (v případě prodejů pozemků v rámci 2. části 2. etapy Spálená stráň) uzavřeli oba manželé, pokud smlouvu o smlouvě budoucí kupní uzavřel pouze jeden z nich a manželství v době uzavření smlouvy o smlouvě budoucí existovalo.

 

106/08 Prodej části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod ppč. 1933/1

Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku v k. ú. Havlíčkův Brod ppč. 1933/1 o výměře cca 30 m2 Sdružení ambulantních lékařů Havlíčkův Brod spol. s r.o.  Nádražní 582, 580 01 Havlíčkův Brod IČ: 474 70 691. Prodej bude zajištěn smlouvou o smlouvě budoucí kupní. Řádná kupní smlouva bude uzavřena po realizaci stavby a jejím zaměření, po posunutí oplocení  za výsadbu živého plotu. Výsadbu živého plotu a posunutí oplocení zajistí žadatel na své náklady. Cena pozemku činí 850 Kč/m2. Žadatel dále uhradí související náklady v souladu se zásadami dispozice s nemovitým majetkem města.

 

107/08 Prodej části pozemku v k.ú. Havlíčkův Brod ppč. 1933/1

Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku v k. ú. Havlíčkův Brod ppč. 1933/1 o výměře cca 70 m2 společnosti Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s.  Průmyslová 941,  582, 580 01 Havlíčkův Brod IČ: 609 32 171. Prodej bude zajištěn smlouvou o smlouvě budoucí kupní.  Řádná kupní smlouva  bude uzavřena po realizaci stavby a jejím zaměření,  po posunutí oplocení za výsadbu živého plotu. Výsadbu živého plotu a posunutí oplocení zajistí žadatel na své náklady. Cena pozemku činí 850 Kč/m2. Žadatel dále uhradí související náklady v souladu se zásadami dispozice s nemovitým majetkem města.

 


Libor Honzárek, v.r.
Ing. Čeněk Jůzl, v.r.
místostarostové

 

                                                                                   Ing. Jana Fischerová, CSc., v.r.
                                                                                                    starostka