Usnesení z mimořádného jednání rady města ze dne 31.10.2016



Přítomni:

Mgr. Jan Tecl, MBA, Ing. Čeněk Jůzl, Bc. Ivana Mojžyšková, Bc. Libor Honzárek, Ing. Ivan Kuželka, Ing. Tomáš Hermann, Zbyněk Stejskal

Ostatní:

Ing. Václav Stejskal, Ing. Vladimír Kučírek, Ing. Marta Gerthnerová, Ing. Renata Horáčková

 

907/16 Výměna umělého trávníku hřiště Na Losích - zjednodušené podlimitní řízení

Rada města ukládá odboru rozvoje města vyzvat v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. neomezený počet dodavatelů k podání nabídky zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele stavebních prací veřejné zakázky „Výměna umělého fotbalového trávníku UT3G hřiště Na Losích“ a souhlasí s návrhem zadávací dokumentace dle podkladových příloh č. 34332 až 34335.

 

908/16 Výměna umělého trávníku hřiště Na Losích - zjednodušené podlimitní řízení

Rada města pověřuje k hodnocení nabídek zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele stavebních prací veřejné zakázky „Výměna umělého fotbalového trávníku UT3G hřiště Na Losích“ hodnotící komisi ve složení Bc. Libor Honzárek, Ing. Čeněk Jůzl, Ing. Karel Milichovský, Ing. Marie Kudrnová a Ing. Josef Jukl.

 

909/16 Zrušení zadávacího řízení "Analýza rizik starých ekologických zátěží "Zetor" a "Cihlář" v katastru města Havlíčkův Brod

Rada města na základě doporučení hodnotící komise ruší podlimitní zadávací řízení na dodavatele služby „Analýza rizik starých ekologických zátěží "Zetor" a "Cihlář" v katastru města Havlíčkův Brod" dle podkladové přílohy č. 34325.

 

 

 

 

Ing. Čeněk Jůzl, v. r.

místostarosta

Bc. Ivana Mojžyšková, v. r.

místostarostka

Bc. Libor Honzárek, v. r.

místostarosta

 

 

 

                                                                    Mgr. Jan Tecl, MBA, v. r.

                                                                                starosta