Usnesení z mimořádného jednání rady města dne 3.6.2016



Přítomni:

Mgr. Jan Tecl, MBA, Ing. Čeněk Jůzl, Bc. Ivana Mojžyšková, Bc. Libor Honzárek, Ing. Ivan Kuželka, Ing. Tomáš Hermann, Zbyněk Stejskal

Ostatní:

Ing. Václav Stejskal, Mgr. Jana Beránková, Bc. Jana Králová, JUDr. Vít Fikar

 

501/16 Rozpracování usnesení zastupitelstva města

Rada města ukládá Technickým službám Havlíčkův Brod přijmout opatření týkající se průkazné evidence těžby dřeva v lesích v majetku města a informovat radu o přijatých opatřeních. Opatření se budou týkat zejména zavedení nových evidenčních listů k odvozu dřeva.

 

502/16 Zakázka malého rozsahu - Základní škola Havlíčkův Brod, Konečná 1884

Rada města ukládá příspěvkové organizaci Základní škola Havlíčkův Brod, Konečná 1884 uzavřít na základě vyhodnocení nabídek smlouvu o dílo na akci "Oprava PVC v Základní škole Havlíčkův Brod, Konečná 1884" s firmou Pavel Míka - FALIKO, IČO 183 25 297, se sídlem 390 03 Tábor, Čsl. Armády 2243-44.

 

503/16 Prošetření stížnosti podané zákonnými zástupci žákyně ZŠ Havlíčkův Brod, V Sadech 560

Rada města svěřuje dle § 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., obecní zřízení, v platném znění, odboru sociálních věcí a školství kompetenci k vyřizování stížností zákonných zástupců na činnost havlíčkobrodských škol a školských zařízení.

 

504/16 Prošetření stížnosti podané zákonnými zástupci žákyně ZŠ Havlíčkův Brod, V Sadech 560

Rada města ukládá odboru sociálních věcí a školství 1 x za školní pololetí radu města souhrnně informovat o podaných stížnostech zákonných zástupců na činnost škol a školských zařízení a výsledku vyřízení těchto stížností.

 

505/16 Záměr budoucího provozování nové třídy mateřské školy

Rada města schvaluje záměr příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Havlíčkův Brod, Wolkerova 2941 k provozování další třídy mateřské školy s místem poskytování vzdělávání v ulici Husova 2119, Havlíčkův Brod.

 

506/16 Pracovní cesta do Slovenské republiky

Rada města schvaluje pracovní zahraniční cestu Bc. Ivany Mojžyškové a Zbyňka Stejskala do Spišské Nové Vsi v červenci 2016.

 

 

 

 

Ing. Čeněk Jůzl, v. r.

místostarosta

Bc. Ivana Mojžyšková, v. r.

místostarostka

Bc. Libor Honzárek, v. r.

místostarosta

 

 

 

                                                                    Mgr. Jan Tecl, MBA, v. r.

                                                                                starosta