Usnesení z mimořádného jednání rady města dne 11.6.2018



Přítomni:

Ing. Čeněk Jůzl, Ing. Ivana Mojžyšková, Bc. Libor Honzárek, Ing. Ivan Kuželka, Ing. Tomáš Hermann, Zbyněk Stejskal

Omluveni:

Mgr. Jan Tecl, MBA

Ostatní:

Ing. Eva Nigošová, Ing. Josef Beneš

 

472/18 Sanitární buňka pro hřiště v Horním Papšíkově

Rada města se seznámila s výsledkem zadání zakázky malého rozsahu na „Dodávka a montáž sanitární buňky pro hřiště Horní Papšíkov“ a ukládá odboru rozvoje města uzavřít smlouvu o dílo na realizaci záměru s dodavatelem Stavointerier s.r.o., IČO 25943367 a předložit návrh rozpočtových opatření na krytí výdajů na realizaci tohoto záměru.

 

473/18 Rekonstrukce Základní školy Nuselská v Havlíčkově Brodě - schválení zadávací dokumentace

Rada města souhlasí s návrhem zadávací dokumentace dle podkladové přílohy č. 42331 k podání nabídky zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele stavebních prací veřejné zakázky „Rekonstrukce Základní školy Nuselská v Havlíčkově Brodě“. Rada města ukládá oddělení řízení projektů předložit Centru regionálního rozvoje zadávací podmínky k posouzení a to 10 pracovních dní před plánovaným zahájením zadávacího řízení prostřednictvím modulu Veřejných zakázek v programu MS 2014+ a následně postupovat dle pravidel Integrovaného operačního programu a vyzvat neomezený počet uchazečů k podání nabídky.

 

474/18 Rekonstrukce Základní školy Nuselská v Havlíčkově Brodě - schválení zadávací dokumentace

Rada města pověřuje k hodnocení nabídek zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele stavebních prací veřejné zakázky „Rekonstrukce Základní školy Nuselská v Havlíčkově Brodě“ komisi ve složení Bc. Libor Honzárek, Ing. Ivana Mojžyšková, Ing. Václav Janoušek, JUDr. Vít Fikar a Ing. Marie Kudrnová a jejich náhradníky Ing. Čeněk Jůzl, Ing. Ivan Kuželka, Ing. Josef Beneš, Ing. Josef Jukl a Bc. Michaela Slavíková.

 

475/18 Hřiště s umělým trávníkem ul. Plovárenská

Rada města ruší své usnesení č. 440/18 a souhlasí s uzavřením dodatku č. 1 smlouvy o dílo dle podkladové přílohy č. 42127 se zhotovitelem stavby Hřiště s umělým trávníkem ul. Plovárenská, Havlíčkův Brod firmou A SPORT PRODUKT s.r.o., IČO 45315868.

 

476/18 Rekonstrukce Mírové ulice - nájemní smlouva

Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy nájemní č. 2637701118 dle podkladové přílohy č. 42328 s Českými drahami a.s., IČO 70994226.

 

477/18 Souhlas se zveřejněním lunetových obrazů v publikaci

Rada města souhlasí s reprodukcí a poskytnutím tiskových podkladů pro knihu Adély Šmilauerové Bosí augustiniáni v Čechách jako objednavatelé uměleckých děl od roku 1623 do reforem Josefa II, která vychází ve spolupráci s Katolickou teologickou fakultou Univerzity Karlovy v Praze v rozsahu dle podkladové přílohy č. 42345.

 

 

 

 

Ing. Čeněk Jůzl, v. r.

místostarosta

Ing. Ivana Mojžyšková, v. r.

místostarostka

Bc. Libor Honzárek, v. r.

místostarosta

 

 

 

                                                                    Mgr. Jan Tecl, MBA, v. r.