Usnesení z mimořádného jednání rady města dne 10.1.2020



Přítomni:

Zbyněk Stejskal, Ing. Vladimír Slávka, Mgr. et Mgr. Jan Sojka, PhDr. Ivana Štrossová, Ing. Ivana Mojžyšková

Omluveni:

Mgr. Jan Tecl, MBA, Bc. Libor Honzárek

Ostatní:

Ing. Václav Stejskal, Mgr. Erika Benešová, Bc. Lucie Kolesová, Ing. Josef Beneš, Ing. Josef Jukl

 

27/20 Evidenční cashpooling v konsolidovaném celku město Havlíčkův Brod

Rada města projednala podrobnosti služby evidenční cash pooling Komerční banky a.s. Rada města ukládá ekonomickému odboru zorganizovat seznam všech zapojených subjektů a bankovních účtů. Rada města ukládá všem zřizovaným příspěvkovým organizacím města a spol. s r.o. Teplo HB a MDK Ostrov připojit se v přiměřeném rozsahu ke sjednávané službě evidenční cash pooling a poskytnout ekonomickému odboru přiměřenou součinnost k dosažení maximálního možného výnosu.

 

28/20 Zvláštní ocenění - sportovní ceny města 2019

Rada města schvaluje udělení zvláštního ocenění za významný dlouhodobý přínos městu v oblasti tělovýchovy a sportu v rámci udělování Sportovních cen města Havlíčkova Brodu za rok 2019 panu Karlu Václavu Brodinovi.

 

29/20 Žádost o změnu termínu první splátky neinvestiční dotace poskytnuté dle Zásad pro poskytování finančních podpor z rozpočtu města - FC Slovan Havlíčkův Brod z. s.

Rada města schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí neinvestiční dotace č. OVVV_FP/64/2019/LK spolku FC SLOVAN Havlíčkův Brod z. s., IČO 265 85 162, se sídlem Ledečská 2848, 580 01 Havlíčkův Brod, dle podkladové přílohy č. 51406.

 

30/20 Zadání zakázky Nová multifunkční učebna na ZŠ Štáflova

Rada města ukládá odboru rozvoje města vyzvat v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. neomezený počet dodavatelů k podání nabídky zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele stavby „Nová multifunkční učebna v ZŠ Štáflova“ a souhlasí s návrhem zadávací dokumentace dle podkladových příloh č. 51408 až 51412.

 

31/20 Zadání zakázky Nová multifunkční učebna na ZŠ Štáflova

Rada města pověřuje k hodnocení nabídek zjednodušeného podlimitního řízení na dodavatele veřejné zakázky „Nová multifunkční učebna v ZŠ Štáflova“ komisi ve složení Bc. Libor Honzárek, Ing. Vladimír Slávka, Ing. Václav Janoušek, JUDr. Vít Fikar, PaedDr. Veronika Prchalová a jejich náhradníky Zbyněk Stejskal, Ing. Ivana Mojžyšková, Ing. Josef Beneš, Ing. Marie Kudrnová, a Ing. Josef Jukl.

 

Zbyněk Stejskal, v. r.

místostarosta

Ing. Vladimír Slávka, v. r.

místostarosta

Bc. Libor Honzárek, v. r.

místostarosta

 

                                                                    Mgr. Jan Tecl, MBA, v. r.

                                                                                starosta