usnesení rady města z 9. 11. 2006



Přítomni:

Ing. Jana Fischerová, CSc., Ing. Tomáš Hermann, Libor Honzárek, Ing. Čeněk Jůzl, Jiří Kopic, Ing. Ivan Kuželka, Jan Tecl

Ostatní:

Ing. Václav Stejskal, Zdeněk Paukeje, Ing. Marta Gerthnerová, Ing. Zdeněk Kopecký, Ing. Dastislav Fabian

 

747/06 Užívání závěsného znaku pro občanské obřady

Rada města Havlíčkův Brod  pověřuje v souladu s ustanovením § 108 odst. 2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, že závěsný státní znak se státním znakem České republiky při významných příležitostech (akce sboru pro občanské záležitosti : vítání občánků, předávání maturitních vysvědčení, oslavy životní jubilea apod.) a občanských obřadech (uzavírání občanského sňatku – ustanovení § 4 odst. 1 zákona č. 94/1963 Sb., o rodině, ve znění pozdějších předpisů) mají právo užívat:

 

1. místostarosta : Libor Honzíček
2. místostarosta :  ing. Čeněk Jůzl
členové zastupitelstva : ing. Tomáš Hermann, Ing. Ivan Kuželka, Mgr. Lenka Šoposká, PaeDr. Martina Matějková,  PhDr. Ivana Štrossová, Ing. Zdeněk Kopecký

 

748/06 Plán jednání rady města 2006/2007

Rada města schvaluje plán svých zasedání v roce 2006 a 2007

 

749/06 Změna organizačního řádu

Rada města schvaluje změnu organizačního řádu v hlavě V. takto:
Článek 1 
Název zní: Místostarostové a uvolněný člen rady města

Místostarostové zastupují starostu v době jeho nepřítomnosti.

1. místostarosta – odpovídá za metodické řízení odboru rozvoje města, odboru životního prostředí a odboru dopravy
2. místostarosta - odpovídá  za metodické řízení hospodářského odboru, příspěvkové organizace Technické služby  Havlíčkův Brod a organizačních složek Městská bytová správa a Kasárna letiště.
Uvolněný člen rady města odpovídá za metodické řízení odboru školství, kultury a cestovního ruchu, odboru sociálních věcí, příspěvkové organizace Sociální služby města a příspěvkových organizací ve školství. 

 

750/06 Komise rady města

Rada města schvaluje upravený  jednací řád komisí rady města.

 

751/06 Komise rady města

Rada města jmenuje členy sociální a bytové komise rady města:
Jana Žežulková , Dana Šidláková, Mgr . Dana Koudelková, Eva Uhmanová, Marie Bohuslavová,Vlasta Zelenková,Eva Šílová, Miroslav Cakl, MUDr. Magdaléna Weberová.
Spolupracujícím úředníkem MěÚ je Hana  Čelanská

 

752/06 Komise rady města

Rada města ustavuje podle § 122 zákona o obcích jako své komise - komisi sociální a bytovou a komisi pro občanské záležitosti.

753/06 Komise rady města

Rada města jmenuje členy  komise pro občanské záležitosti rady města:
Antošová Alena, Báťová Dana, Hanáková Helena, Homolková Marie,Jeníková Zdeňka, Jiskrová Věra, Jelínková Lenka, Kahulová Vlasta, Křepinská  Marie, Kletečka Jiří, Machová Věra, Merunková Jarmila, Milichovská Libuše, Nováková Jaroslava, Neuwirthová Zdeňka,Palánová Emilie,Prášková Anna, Sedláková Marie, Strnadová Jana,  Suchomelová Marie, Eva Vyoralová, Zavřelová Věra, Zdvihalová Jana.
Spolupracujícím úředníkem MěÚ je Šárka Prokopová.

 

754/06 Futaba - vyjádření města ke změně integrovaného povolení (IPPC)

Rada města schvaluje vyjádření města Havlíčkova Brodu k oznámení o zahájení řízení a rozeslání žádosti ve věci vydání změny integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení společnosti Futaba Czech, s. r. o. pro zařízení „Kontinuální předúprava a kataforetické nanášení barev“, č.j. KUJI 75430/2006 a OZP 1621/2006 Kle, které obdržela 30.10.2006, v tomto znění: „Město Havlíčkův Brod nemá námitky k vydání změny integrovaného povolení za uložení podmínky ozelenění areálu  závodu Futaba Czech, s.r.o., Baštínov 130, 580 01 Havlíčkův Brod, dle nového projektu, který bude předložen nejpozději s dokumentací k posuzování vlivu stavby II. etapy závodu Futaba na životní prostředí (EIA) a který zachová zeleň minimálně v rozsahu původního projektu z června 2003, t.j. :
-          neprodleně, nejpozději do 30. dubna 2007 bude provedena veškerá nyní možná výsadba stromů a keřů na JV a JZ stranách areálu.
-          ostatní výsadby budou provedeny dle nového projektu sadových úprav a v koordinaci s vlastní výstavbou 2.etapy.
-          pokud nebude výstavba 2.etapy zahájena do ledna 2008, zůstane projekt z června 2003 v platnosti a v ostatních částech areálu bude pak výsadba provedena neprodleně do konce 30. dubna 2008". 

 

 

Libor Honzárek, v. r.
Ing. Čeněk Jůzl, v. r.
místostarostové

 

                                                                                  Ing. Jana Fischerová, CSc., v. r.
                                                                                                    starostka