Od pondělí 20. 4. 2020 budou všechny odbory městského úřadu v provozu v běžných úředních hodinách

Zobrazeno 16. 4. 2020

hb

Vážení klienti našeho úřadu,

v souladu s rozhodnutím Vlády ČR a uvolněním otevírací doby úřadu oznamujeme, že od pondělí 20. 4. 2020 bude náš úřad přístupný veřejnosti po celou obvyklou otevírací dobu, která platila před vyhlášením nouzového stavu a kterou najdete na webových stránkách města.

Nadále vás však prosíme, abyste přednostně pro všechny úkony, u kterých je to možné, používali vzdálený přístup, jako je pošta včetně té elektronické. V případech, kdy to není možné, vás na úřadě rádi uvidíme. Můžete využít všech dnů v týdnu, aby byla návštěva pokud možno co nejvíce rozložena a nedocházelo ke zbytečné kumulaci vás, našich klientů, v omezených prostorech úřadu.

Protože jsme vázáni mimořádným opatřením ministra zdravotnictví, žádáme vás, abyste při návštěvě našeho úřadu dbali zvýšené hygieny a při příchodu do budovy si ošetřili ruce dezinfekčním gelem. Automatický dávkovač je umístěn za vstupem do budovy. Rouška, respirátor či alespoň šátek na ochranu dýchacích cest je naprostou nezbytností. Při čekání udržujte od ostatních osob větší vzdálenost, pokud je to možné, alespoň 2 metry.

Informační centrum v budově Nové radnice zůstává do odvolání mimo provoz.

Děkujeme vám za pochopení a prosíme o trpělivost.

Václav Stejskal, tajemník MěÚ